NOUTATI

Eficienta prin automatizare si stocarea energiei

      LISSCOM a participat la conferința “Eficiență prin automatizare și stocarea energiei” organizată de energynomics.ro, joi, 26 aprilie, la Cluj Napoca, …. 

Conferinta – Eficientizarea Energiei – Energynomics

       ENERGYNOMICS  a organizat in data de 19 octombrie 2017 la Brasov,  un eveniment cu tema  „Soluţii rentabile pentru eficienţă energetică”. Acest subiect de mare interes, …. 

IEAS 2017 (INTERNATIONAL ELECTRIC & AUTOMATION SHOW)

       LISSCOM a participat pentru al 4 -lea an consecutiv, la cel mai important  eveniment in domeniu din Romania,  IEAS (INTERNATIONAL ELECTRIC & AUTOMATION SHOW) …

Rezultatele deosebite obținute de LISSCOM, Locul 1 in Topul Firmelor

         Rezultatele deosebite obținute de LISSCOM, s-au concretizat in clasificarea, pentru activitatea depusa in anul 2015, pe Locul 1 in Topul Firmelor – Faza Judeţeană, organizat …

IEAS  2016 (Expozitie Internationala de Echipamente Electrice si Automatizari)

LISSCOM a participat la cel mai important  eveniment din Romania,  IEAS (Expozitie Internationala de Echipamente Electrice si Automatizari) organizat la Palatul Parlamentului din Bucuresti in perioada 20-23 sep. 2016 …

Cel mai original stand la  MOLDENERGY 2016

           În perioada 16-19 martie 2016, am participat împreună cu partenerul nostru POSTMODERN  din Republica Moldova, la târgul organizat de MOLDEXPO din Chișinău……..

Plovdiv 2015

          LISSCOM a participat în perioada 28 sepeptembrie – 3 octombrie 2015, la cel mai important târg din sud-estul Europei organizat la PLOVDIV în Bulgaria…..

Renexpo® South-East Europe 2015

RENEXPO® SOUTH-EAST EUROPE 2015

In perioada 17-18 nov. 2015, LISSCOM a participat la expozitia organizata la SALA PALATULUI din Bucuresti (RENEXPO® SOUTH-EAST EUROPE), de catre REECO RO care face parte din grupul REECO cu sediul în Reutlingen– Germania, unul din cei mai importanti organizatori de târguri și conferințe din Europa în domeniul energiei regenerabile si al eficienței energetice……

Rezultate ale promovarii de catre LISSCOM, a solutiilor companiei germane GFR in Romania

RATCluj1

Unul dintre cele mai deosebite rezultate ale promovarii de catre LISSCOM, a solutiilor companiei germane GFR in Romania,  este obtinerea unui contract pentru implementarea sistemelor de monitorizare si control, la 43 de obiective din orasul Cluj Napoca, proiect care a fost finalizat in luna septembrie 2015……

IEAS (Expozitie Internationala de Echipamente Electrice si Automatizari)

IEAS2015

In cadrul evenimentului IEAS (Expozitie Internationala de Echipamente Electrice si Automatizari) organizat la Palatul Parlamentului din Bucuresti in perioada 08-11 sep. 2015 , LISSCOM, a prezentat la standul sau, solutii inovatoare de BMS pentru cladiri, avand componente hardware si software furnizate de  compania germana GFR. Standul LISSCOM  a atras atentia in mod deosebit prin modul live de prezentare a solutiilor cu echipamente GFR si a  determinat initierea unor posibile colaborari…..

Sisteme performante pentru optimizarea si eficientizarea energiei

Universitatea Cluj 1

     LISSCOM a participat ca PARTENER OFICIAL sub sigla, LISSCOM & GFR, in perioda 20–24.04.2015, la  ElectroTech, unul dintre cele mai ample evenimente studentesti din Universitatea Tehnica din Cluj ….

 “Eficienta energetica, conditie esentiala pentru o dezvoltare durabila”

Conferinta phoenicia grand hotel

LISSCOM participa la Conferinta “Eficienta energetica, conditie esentiala pentru o dezvoltare durabila”, care se va desfasura in data de 27 martie 2015, la hotel Phoenicia din Bucuresti ….

Solutiile GFR-Germania au reprezentat o atractie deosebita la “Moldenergy 2015 – Chisinau”

MoldEnergy2015-1

Standul nostru de la  Expozitia Internationala Specializata din Chisinau, editia a XIX-a, a reprezentat o atractie ….

Participare la al-XIX-lea TARG INTERNATIONAL  MoldEnergy 2015 Chisinau – Moldova

Moldenergy_2015_new_rom.2C55055A96724583A2CE8FE7B229A590

         LISSCOM va participa, in perioda 18 – 21.03.2015, la  Expozitia Internationala Specializata “Moldenergy 2015”, editia a XIX-a, in Chisinau, Republica Moldova ….

Solutii pentru eficienta energetica prezentate la ENREG – Arad -2015

Arad1

Prezenta LISSCOM & GFR – Germania, la  Targul international pentru energie ENREG  –  2015 –  Arad ( 4-6 martie), a atras atentia tuturor vizitatorilor  datorita solutiilor inovatoare   de automatizari si eficientizare energetica prezentate la stand ….

Participare la al-VII-lea TARG INTERNATIONAL ENREG 2015 ARAD-ROMANIA

Stoerer ENREG15

       LISSCOM va participa, in perioda 04 – 06.03.2015, la ENREG,         al VII – lea Targ International pentru energie, organizat in triunghiul de frontiera Romania, Ungaria si Serbia, care se va desfasura la complexul expozitional  ExpoArad ….

Ecourile participarii la simpozionul AHK Romania din 25 noiembrie 2014

DSC_0384_resize

LISSCOM a reprezentat compania GFR in cadrul AHK – Romania, la Simpozionul cu tema „ Eficiență energetică și energii regenerabile în sere, solarii și zootehnie”, care s-a  desfăşurat la Hotel Marriott din Bucuresti în data de 25 noiembrie 2014 ….

Eficiență energetică și energii regenerabile în sere, solarii și zootehnie

Untitled-1

LISSCOM va participa, in cadrul AHK, la Simpozionul cu tema          „ Eficiență energetică și energii regenerabile în sere, solarii și zootehnie”, care se va desfăşura la Hotel Marriott din Bucuresti ….

Rezultate deosebite la participarea RENEXPO SOUTH-EAST EUROPE

Renexpo

LISSCOM a participat in perioada 19-21 nov. 2014 la expozitia organizata la SALA PALATULUI din Bucuresti (RENEXPO® SOUTH-EAST EUROPE), de catre REECO RO care face parte din grupul ….

Economisirea resurselor energetice prin aplicarea Managementului Cladirilor si al Energiei

IMG_20141113_104621_resize

In perioada 13-15 noiembrie 2014,  LISSCOM  a participat  la  cea de-a VII-a Conferință Tehnico – Stiintifica Internațională PROBLEME ACTUALE ALE URBANISMULUI SI AMENAJARII TERITORIULUI, organizata de catre UNIVERSITATEA TEHNICA din Chisinau – REPUBLICA MOLDOVA ….

Cresterea performantei energetice a cladirilor si a instalatiilor aferente

IMG_Craiova

      In perioada 15-24 octombrie 2014, LISSCOM a avut o activitate intensa de promovare a solutiilor de eficientizare a energiei de la GFR, prin  participarea la trei evenimente importante desfasurate in Romania ….

Cladiri Active Inteligente: O noua provocare pentru auditorii energetici

DSC02593

In perioada 5-6 iunie 2014, LISSCOM a participat  ca sponsor principal la  cea  de-a VI-a Conferință Internațională Performanța Energetică a Clădirilor și Instalațiilor Aferente ….

Solutii inovatoare de eficientizare energetica (Republica Moldova)

IMG_20140718_092237

In perioada 17 – 18 iulie 2014, LISSCOM a organizat la Universitatea Tehnica a Moldovei din Chisinau, o sesiune de comunicari  si aplicatii practice cu solutii de automatizare, management al cladirilor si  management energetic ….